ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کنعانی: رژیم صهیونیستی‬⁩ هیولای کودک‌کُش است‌

کنعانی: رژیم صهیونیستی‬⁩ هیولای کودک‌کُش است‌ کنعانی در توییتی نوشت: اسرائیل‬⁩، همان هیولای کودک‌کُش است که دائما در کابوس خواب شبانه ⁧‫کودکان فلسطین‬⁩ ظاهر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه) ۱۹ اردیبهشت ماه با اشاره به جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین به ویژه کودکان فلسطینی در توئیتر نوشت: رژیم جنایتکار صهیونیستی‬⁩ دیروز ⁧‫مدرسه‬⁩ کودکان فلسطینی را تخریب کرد و امروز سبوعانه، جان شیرین آنها را گرفت.

 نیروهای رژیم صهیونیستی ۱۷ اردیبهشت ماه یک مدرسه ابتدایی ۶‌ کلاسه در جنوب کرانه باختری را که ۶۶ دانش‌آموز دختر و پسر فلسطینی در آن مشغول به تحصیل بودند، تخریب کرد. در حمله امروز جنگنده‌های صهیونیستی به نوار غزه هم تعدادی از کودکان فلسطینی شهید و زخمی شدند.

کنعانی در این باره اضافه کرد: اسرائیل‬⁩، همان هیولای کودک‌کُش است که دائما در کابوس خواب شبانه ⁧‫کودکان فلسطین‬⁩ ظاهر می‌شود.

این دیپلمات ارشد ایرانی همچنین امروز حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کرد. وزارت بهداشت نوار غزه هم اعلام کرد که در این حمله ۱۳ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۲۰ نفر از جمله چند زن و کودک مجروح شده‌اند.

*روز اروپا

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین در توئیت دیگری درباره روز اروپا نوشت: «روز اروپا» فرصتی است برای اندیشیدن درباره نتایج دهشتناک عملکرد برخی مدعیان اروپایی در استفاده ابزاری از ⁧‫حقوق بشر، مداخله در امور کشورها، استفاده سیاسی و ابزاری از گروه‌های تروریستی، حمایت از رژیم اشغالگر ⁧‫اسرائیل‬⁩ علیه ملت ⁧‫فلسطین‬⁩ و تبعیت از تحریم‌های ضدانسانی ⁧‫آمریکا‬⁩ علیه ملت ⁧‫ایران‬⁩.

به گزارش فارس، امروز نهم ماه می (۱۹ اردیبهشت) روز اروپا نامگذاری شده است. نهم می ۱۹۵۰ سالگرد صدور «بیانیه شومان» است که راه را برای تشکیل اتحادیه اروپا هموار کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار